Gedhongtengen, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhongtengen
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakanꦒꦼꦝꦺꦴꦁ​ꦠꦼꦔꦼꦤ꧀
 • LatinGedhongtengen
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGedongtengen
Gedhongtengen kapernah ing Ngayogyakarta
Gedhongtengen
Gedhongtengen
Gedhongtengen kapernah ing Indonésia
Gedhongtengen
Gedhongtengen
Koordhinat: 7°47′31″S 110°21′40″E / 7.79198°S 110.36114°E / -7.79198; 110.36114Koordhinat: 7°47′31″S 110°21′40″E / 7.79198°S 110.36114°E / -7.79198; 110.36114
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.05

Gedhongtengen iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Kalurahan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.