Menyang kontèn

Gandakusuman, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gandamanan
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakanꦒꦤ꧀ꦢꦏꦸꦱꦸꦩꦤ꧀
 • LatinGandakusuman
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondokusuman
Gandamanan kapernah ing Ngayogyakarta
Gandamanan
Gandamanan
Gandamanan kapernah ing Indonesia
Gandamanan
Gandamanan
Koordhinat: 7°47′14″S 110°23′15″E / 7.787094648408076°S 110.38738626790413°E / -7.787094648408076; 110.38738626790413Koordhinat: 7°47′14″S 110°23′15″E / 7.787094648408076°S 110.38738626790413°E / -7.787094648408076; 110.38738626790413
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.03

Gandakusuman iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Kalurahan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.