Wirabrajan, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wirabrajan
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakan ꦮꦶꦫꦧꦿꦗꦤ꧀
 • Latin Wirabrajan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Wirobrajan
Wirabrajan kapernah ing Ngayogyakarta
Wirabrajan
Wirabrajan
Wirabrajan kapernah ing Indonésia
Wirabrajan
Wirabrajan
Koordhinat: 7°48′12″S 110°21′02″E / 7.80326°S 110.35044°E / -7.80326; 110.35044Koordhinat: 7°48′12″S 110°21′02″E / 7.80326°S 110.35044°E / -7.80326; 110.35044
Nagara  Indonésia
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kutha Ngayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.07

Wirabrajan iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Kalurahan[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.