Gedhongkiwa, Mantrijeron, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhongkiwa
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGedongkiwo
Gedhongkiwa kapernah ing Kutha Yogyakarta
Gedhongkiwa
Gedhongkiwa
Gedhongkiwa kapernah ing Ngayogyakarta
Gedhongkiwa
Gedhongkiwa
Gedhongkiwa kapernah ing Indonésia
Gedhongkiwa
Gedhongkiwa
Koordhinat: 7°49′03″S 110°21′14″E / 7.81739°S 110.35383°E / -7.81739; 110.35383Koordhinat: 7°49′03″S 110°21′14″E / 7.81739°S 110.35383°E / -7.81739; 110.35383
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanMantrijeron
Kodhe laladan
administrasi
34.71.08.1001

Gedhongkiwa iku kalurahan ing Kacamatan Mantrijeron, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.