Mantrijeron, Mantrijeron, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mantrijeron
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMantrijeron
Mantrijeron kapernah ing Kutha Yogyakarta
Mantrijeron
Mantrijeron
Mantrijeron kapernah ing Ngayogyakarta
Mantrijeron
Mantrijeron
Mantrijeron kapernah ing Indonésia
Mantrijeron
Mantrijeron
Koordhinat: 7°49′12″S 110°21′53″E / 7.82011°S 110.3648°E / -7.82011; 110.3648Koordhinat: 7°49′12″S 110°21′53″E / 7.82011°S 110.3648°E / -7.82011; 110.3648
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanMantrijeron
Kodhe laladan
administrasi
34.71.08.1003

Mantrijeron iku kalurahan ing Kacamatan Mantrijeron, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.