Layar tutul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tampilan layar tutul

Layar tutul basa Inggris touchscreen punika wangun saprangkat komputer utawi input komputer ingkang angadahi perdamelan ugi saged dipunoprasiake kanthi dipuntutul layarnipun migunakake asto utawi pen digital. Layar tutul ingkang migunakake ugi saged dioprasikake déning sistem komputer kanthi mumpanggatake utawi ndhumuk layar lan tulisan kang sampun kasadian wonten ing layar, inggih punika cara ingkang paling gampil minangka ngoprasikake komputer ugi sampun dipunmupangatake ing sadaya aplikasi.

Delengen ugi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]