Layar tutul

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Tampilan layar tutul

Layar tutul basa Inggris touchscreen punika wangun saprangkat komputer utawi input komputer ingkang angadahi perdamelan ugi saged dipun oprasiake kanthi dipun tutul layarnipun migunakake asto utawi pen digital. Layar tutul ingkang migunakake ugi saged dioprasikake déning sistem komputer kanthi mumpanggatake utawi ndhumuk layar lan tulisan kang sampun kasadian wonten ing layar, inggih punika cara ingkang paling gampil minangka ngoprasikake komputer ugi sampun dipunmupangatake ing sadaya aplikasi.

Delengen ugi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Layar_tutul&oldid=1013865"