Kevin Nolan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kevin Nolan
KevinNolan2012.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kevin Anthony Jance Nolan[1]
Dhuwur 183 m (600 ft 4.7 in)[2]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 4
Karir nom
1997–1999 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2009 Bolton Wanderers 296 (40)
2009–2011 Newcastle United 85 (29)
2011– West Ham United 43 (13)
Tim nasioanl
2002–2004 Inggris U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:37, 18 Agustus 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:59, 17 April 2010 (UTC)

Kevin Anthony Jance Nolan (lair ing Liverpool, 24 Juni 1982; umur 34 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang.

Nolan miwiti karir junioré ing Bolton Wanderers lan miwiti karir senioré ing klub kasebut sadurungé pindah ing Newcastle United[4] lan ing taun 2011 gabung karo West Ham United.[5]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Hugman, Barry J. (2005). The PFA Premier & Football League Players' Records 1946–2005. Queen Anne Press. k. 460. ISBN 1-85291-665-6. 
  2. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 22 April 2011. 
  3. ^ "Kevin Nolan Profile". Newcastle United F.C. Dijupuk 5 April 2010. 
  4. ^ "Magpies set for Nolan swoop". Sky Sports. 29 January 2009. Dijupuk 30 January 2009. 
  5. ^ "West Ham sign Nolan". West Ham United F.C. 16 June 2011. Dijupuk 16 June 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kevin_Nolan&oldid=1086718"