Kevin Nolan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kevin Nolan
KevinNolan2012.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Kevin Anthony Jance Nolan[1]
Tanggal lair 24 Juni 1982 (umur 31)[2]
Papan lair Liverpool, Inggris
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)[3]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 4
Karir remaja
1997–1999 Bolton Wanderers
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1999–2009 Bolton Wanderers 296 (40)
2009–2011 Newcastle United 85 (29)
2011– West Ham United 43 (13)
Tim nasional
2002–2004 Inggris U-21 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 19:37, 18 Agustus 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 16:59, 17 April 2010 (UTC)


Kevin Anthony Jance Nolan (lair ing Liverpool, 24 Juni 1982; umur 31 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang.

Nolan miwiti karir junioré ing Bolton Wanderers lan miwiti karir senioré ing klub kasebut sadurungé pindah ing Newcastle United[4] lan ing taun 2011 gabung karo West Ham United.[5]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Hugman, Barry J. (2005). The PFA Premier & Football League Players' Records 1946–2005. Queen Anne Press. p. 460. ISBN 1-85291-665-6.
  2. ^ "Kevin Nolan Profile". Newcastle United F.C.. http://www.nufc.co.uk/page/Teams/PlayerProfile/0,,10278~8217,00.html. Retrieved 5 April 2010.
  3. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. http://www.premierleague.com/page/PlayerProfile/0,,12306~8217,00.html. Retrieved 22 April 2011.
  4. ^ "Magpies set for Nolan swoop", Sky Sports, 29 January 2009. diaksès tanggal 30 January 2009. 
  5. ^ "West Ham sign Nolan", West Ham United F.C., 16 June 2011. diaksès tanggal 16 June 2011. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kevin_Nolan&oldid=835835"