Kedhungbendha, Nusawungu, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungbendha
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
KacamatanNusawungu
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kedhungbendha (cara Indonésia: Kedungbenda) iku désa ing Kacamatan Nusawungu, Kabupatèn Cilacap, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]