Sikanco, Nusawungu, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sikanco
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
KacamatanNusawungu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sikanco iku désa ing Kacamatan Nusawungu, Kabupatèn Cilacap, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]