Banjarwaru, Nusawungu, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjarwaru
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
KacamatanNusawungu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Banjarwaru punika salah satunggaling désa / kalurahan wonten ing Kecamatan Nusawungu, Kabupatèn Cilacap, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Banjarwaru gadhah salah satunggaling tradisi saderengipun romadhon inggih punika tradisi Nyadran. Tradisi nyadran punika unik, amargi dipunlampahi kanthi mlampah dumugi Jatilawang.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]