Kebon Raya Bogor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kebon Raya Bogor utawa Kebon Botani Bogor iku sawijining kebon botani gedhé anèng Kutha Bogor, Indonésia. Ambané nganti 87 hèktar lan nduwé 15.000 jinis kolèksi wit lan tanduran.

Saiki, kebon raya iki dadi jujugan ramé pariwisata, utamané ing dina Setu lan Minggu. Ing sacedhaké kono sumebar sawetara punjer panalitèn ngèlmu, ing antarané Herbarium Bogoriense, Museum Zoologi Bogor, lan PUSTAKA.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kebon_Raya_Bogor&oldid=993873"