Kebon Raya Bogor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kebon Raya Bogor utawa Kebon Botani Bogor iku sawijining kebon botani gedhé anèng Kutha Bogor, Indonésia. Ambané nganti 87 hèktar lan nduwé 15.000 jinis kolèksi wit lan tanduran.

Saiki, kebon raya iki dadi jujugan ramé pariwisata, utamané ing dina Setu lan Minggu. Ing sacedhaké kono sumebar sawetara punjer panalitèn ngèlmu, ing antarané Herbarium Bogoriense, Museum Zoologi Bogor, lan PUSTAKA.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kebon Raya Bogor ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kebon_Raya_Bogor&oldid=993873"