Kebon Raya Bogor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kebon Raya Bogor utawa Kebon Botani Bogor iku siji kebon botani gedhé anèng Kutha Bogor, Indonésia. Ambané nganti 87 hèktar lan nduwé 15.000 jinis kolèksi wit lan tuwuhan.

Saiki, kebon raya iki dadi jujugan ramé pariwisata, mligi ing dina Setu lan Minggu. Ing sacedhaké kono sumebar sawetara punjer panalitèn ngèlmu, ing antarané Herbarium Bogoriense, Museum Zoologi Bogor, lan PUSTAKA.

Pranala njaba[besut | besut sumber]