Menyang kontèn

Karangtengah, Karangsembung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangtengah
Désa
Karangtengah kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangtengah
Karangtengah
Karangtengah kapernah ing Jawa Kulon
Karangtengah
Karangtengah
Karangtengah kapernah ing Indonesia
Karangtengah
Karangtengah
Koordhinat: 6°51′12″S 108°40′28″E / 6.85331°S 108.67457°E / -6.85331; 108.67457Koordhinat: 6°51′12″S 108°40′28″E / 6.85331°S 108.67457°E / -6.85331; 108.67457
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangsembung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.06.2012

Karangtengah iku désa ing Kacamatan Karangsembung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.