Karangtengah, Karangsembung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangtengah
Désa
Karangtengah kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangtengah
Karangtengah
Karangtengah kapernah ing Jawa Kulon
Karangtengah
Karangtengah
Karangtengah kapernah ing Indonésia
Karangtengah
Karangtengah
Koordhinat: 6°51′12″S 108°40′28″E / 6.85331°S 108.67457°E / -6.85331; 108.67457Koordhinat: 6°51′12″S 108°40′28″E / 6.85331°S 108.67457°E / -6.85331; 108.67457
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangsembung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.06.2012

Karangtengah iku désa ing Kacamatan Karangsembung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)