Menyang kontèn

Karangsembung, Karangsembung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangsembung
Désa
Karangsembung kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangsembung
Karangsembung
Karangsembung kapernah ing Jawa Kulon
Karangsembung
Karangsembung
Karangsembung kapernah ing Indonesia
Karangsembung
Karangsembung
Koordhinat: 6°50′40″S 108°39′42″E / 6.84432°S 108.66161°E / -6.84432; 108.66161Koordhinat: 6°50′40″S 108°39′42″E / 6.84432°S 108.66161°E / -6.84432; 108.66161
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangsembung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.06.2017

Karangsembung iku désa ing Kacamatan Karangsembung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.