Menyang kontèn

Karangmekar, Karangsembung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangmekar
Désa
Karangmekar kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangmekar
Karangmekar
Karangmekar kapernah ing Jawa Kulon
Karangmekar
Karangmekar
Karangmekar kapernah ing Indonesia
Karangmekar
Karangmekar
Koordhinat: 6°50′33″S 108°39′01″E / 6.8426°S 108.65041°E / -6.8426; 108.65041Koordhinat: 6°50′33″S 108°39′01″E / 6.8426°S 108.65041°E / -6.8426; 108.65041
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangsembung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.06.2015

Karangmekar iku désa ing Kacamatan Karangsembung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.