Karangsuwung, Karangsembung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangsuwung
Désa
Karangsuwung kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangsuwung
Karangsuwung
Karangsuwung kapernah ing Jawa Kulon
Karangsuwung
Karangsuwung
Karangsuwung kapernah ing Indonésia
Karangsuwung
Karangsuwung
Koordhinat: 6°50′59″S 108°38′16″E / 6.8497°S 108.63764°E / -6.8497; 108.63764Koordhinat: 6°50′59″S 108°38′16″E / 6.8497°S 108.63764°E / -6.8497; 108.63764
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangsembung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.06.2011

Karangsuwung iku désa ing Kacamatan Karangsembung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)