Menyang kontèn

Karangmalang, Karangsembung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangmalang
Désa
Karangmalang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangmalang
Karangmalang
Karangmalang kapernah ing Jawa Kulon
Karangmalang
Karangmalang
Karangmalang kapernah ing Indonesia
Karangmalang
Karangmalang
Koordhinat: 6°49′59″S 108°40′25″E / 6.83312°S 108.67362°E / -6.83312; 108.67362Koordhinat: 6°49′59″S 108°40′25″E / 6.83312°S 108.67362°E / -6.83312; 108.67362
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangsembung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.06.2014

Karangmalang iku désa ing Kacamatan Karangsembung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.