Karangmalang, Karangsembung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangmalang
Désa
Karangmalang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangmalang
Karangmalang
Karangmalang kapernah ing Jawa Kulon
Karangmalang
Karangmalang
Karangmalang kapernah ing Indonésia
Karangmalang
Karangmalang
Koordhinat: 6°49′59″S 108°40′25″E / 6.83312°S 108.67362°E / -6.83312; 108.67362Koordhinat: 6°49′59″S 108°40′25″E / 6.83312°S 108.67362°E / -6.83312; 108.67362
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangsembung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.06.2014

Karangmalang iku désa ing Kacamatan Karangsembung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)