Menyang kontèn

Kaliméang, Karangsembung, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliméang
Désa
Kaliméang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kaliméang
Kaliméang
Kaliméang kapernah ing Jawa Kulon
Kaliméang
Kaliméang
Kaliméang kapernah ing Indonesia
Kaliméang
Kaliméang
Koordhinat: 6°50′36″S 108°41′04″E / 6.84345°S 108.68451°E / -6.84345; 108.68451Koordhinat: 6°50′36″S 108°41′04″E / 6.84345°S 108.68451°E / -6.84345; 108.68451
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangsembung
Kodhe laladan
administrasi
32.09.06.2013

Kaliméang iku désa ing Kacamatan Karangsembung, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.