Karèt (wit)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Para (pohon karet)
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
(unranked): Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Malpighiales
Kulawarga: Euphorbiaceae
Subkulawarga: Crotonoideae
Suku: Micrandreae
Subsuku: Heveinae
Marga: Hevea
Jinis: H. brasiliensis
Jeneng binomial
Hevea brasiliensis
Müll.Arg.
Wit karet asale saka Amerikah Kidul.

Gallery[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karèt_(wit)&oldid=834120"