Kangin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Super Junior grup ingkang wonten Kangin

Kangin inggih punika salah satunggalipun wargi saking Super Junior boyband saking Koréa Kidul. Super Junior piyambak angggadhahi wargi inggih punika, Leeteuk, Heechul, HanGeng, Yesung, Kangin, Shindong,Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Siwon, Ryewook, Kibum, lan Kyuhyun. Suju piyambak gadhah debut kaping satunggal ing tanggal 6 November 2005, ingkang sampun sukses ing Koréa lan Asia. Ngantos taun 2011 Super Junior sampun gadhah 4 album inggih punika:

  1. 2005-SUPERJUNIOR05 (TWINS)
  2. 2007-DON'T DON
  3. 2009-SORRY SORRY
  4. 2010-BONAMANA

Profil saking Kangin[besut | besut sumber]

Profil saking Kangin inggih punika:

  • Asma lair: Kim Youngwoon
  • Posisi ing Super Junior: Sub vokal
  • Asma Mandarin: Jiang Rain
  • Asma sapanunggalipun: Bear Kangin, Strength Kangin, Koréa no 1 Handsome Guy, Kang Kings, Kkang, Neoguri (Raccon/Rakun), Ox (saking Shio Cina), Youngchoon
  • Tanggal lair: 17 Januari 1985
  • Papan lair: Seoul Seodaemoongoo HongEunDong
  • Dhuwuripun:180 centimeter
  • Gol. Gethih: O
  • Agami: Kristen[1]

Kangin punika nembé nglejengaken wajib militèr ing Koréa. Kangin gadhah tugas dados bala ingkang ngirimkaken sinyal tim Pencegah Banjir Seoul. Kangin punika gadhah libur 5 dinten saking wajib militèr punika. Wekdal punika dipunmanfaataken kanggé ngumpul kaliyan member member sapanunggalipun ing Super Junior. Kangin nglajengakaken wajib militèr punika dipunrencanakakaen wiwit sasi Juli 2010 ngantos tanggal 16 April ing taun 2012 mangke.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)
  2. www.tabloidbintang.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)