Eunhyuk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Eunhyuk
Eunhyuk 2011.jpg
Pratélan latar wuri
Paraban Eunhyuk
Saka Seoul, Koréa Kidul
Génre K-pop, Dance-pop
Mangsa akarya 2005-sapunika
Labèl SM Entertainment
Sing magepokan Super Junior
SM Town

Lee Hyuk-jae (Hangul: 이혁재; Hanja: 李赫宰; lair tanggal 4 April 1986, lan kerep diarani mawa jeneng artisé Eunhyuk (Hangul: 은혁; Hanja: 銀赫) iku sawijining panyanyi lan pameran Koréa Kidul. Dhèwèké anggota grup musik K-pop Super Junior lan subgrupé Super Junior-T lan Super Junior-Happy.

Posisine ana ing Super Junior yaiku rapper lan salah siji ketua saka telu penari bareng kanca - kancane yaiku Shindong lan Donghae. Supayane ora nggawe bingung karo jenenge pelawak Korea Lee Jae hyeok, jeneng panggunge diganti Eunhyuk (Silver Radiant). Miturut para ELF (penggemare Suju) Eunhyuk diarani Dancing Machine saka Super Junior. Kanca rakete Eunhyuk ing Super Junior yaiku Donghae amarga wis kenal kawit 10 taun kapungkur.[1]


Profil Eunhyuk[sunting | Owah sumber]

Profil saking Eunhyuk yaiku:

  1. Asma asli: Lee Hyuk Jae
  2. Asma artis: Eunhyuk(Silver Radiant)
  3. Damel: Penyanyi, Aktor, Rapper, Penyiar Radio
  4. Tanggal lair: 4 April 1986
  5. Papan lair: Seoul, Korea Kidul
  6. Kebangsaan: Republik Korea
  7. Dhuwur: 176 cm
  8. Gol. Gethih: 0
  9. Zodiak : Aries
  10. Pendidikan : UniPai Chai
  11. Agensi : SM Entertainment
  12. Twitter : http://twitter.com/#!/AllRiseSilver[2]

Acara TV Saka Eunhyuk[sunting | Owah sumber]

Acara TV saka Eunhyuk yaiku:

  1. Dream High (KBS2, 2011, cameo, ep 13)
  2. Nonstop 6 (MBC, 2005) Tamu
  3. Super Junior's Foresight (MBC every1, 2010)
  4. Let's Go Dream Team Season 2 (KBS, 2009)
  5. King of the Ring (MBC, 2009)
  6. King Star (SBS, 2009) (regular host)
  7. Strong Heart (SBS, 2009) (regular host)
  8. Unbelievable Outing Season 3 (TV Comedy, 2008)
  9. Super Junior Reality Survival Drama (Mnet, 2006)
  10. M Countdown (Mnet, 2006)
  11. Saturday is Coming (SBS, 2005)[2]

Film saka Eunhyuk[sunting | Owah sumber]

  1. Attack On The Pin-Up Boys (2007)

Program Radio[sunting | Owah sumber]

  1. Super Junior Kiss the Radio (2006)


Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ (id)www.zherev.com(dipuntingali tanggal 12 Juli 2012)
  2. ^ a b (id)www.koreanmaniac.com(dipuntingali tanggal 12 Juli 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eunhyuk&oldid=947507"