Shindong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shindong
Shindong 2011.jpg
Super Junior 3rd album Sorry Sorry
Pratélan latar wuri
Jeneng lairShin Dong-hee
ParabanShindong
SakaSeoul, Koréa Kidul
GénrePop, dance, R&B, trot
Pakaryanpenyanyi, penari, aktor, penyiar radio, MC
PirantiPiano, gitar
Mangsa akarya2005–present
LabèlSM Entertainment
Sing magepokanSM Town, Super Junior, Super Junior-T, Super Junior-Happy

Shin Dong-hee (lair 28 Sèptèmber 1985; umur 34 taun), utawa kondhang Shindong ya iku penyanyi lan aktor kang asalé saka Koréa Kidul. Dhèwèké salah sawijining anggota boy band Super Junior.

Pranala njaba[besut | besut sumber]