Shindong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Shindong
Shindong 2011.jpg
Super Junior 3rd album Sorry Sorry
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Shin Dong-hee
Paraban Shindong
Saka Seoul, Koréa Kidul
Génre Pop, dance, R&B, trot
Pakaryan penyanyi, penari, aktor, penyiar radio, MC
Piranti Piano, gitar
Mangsa akarya 2005–present
Labèl SM Entertainment
Sing magepokan SM Town, Super Junior, Super Junior-T, Super Junior-Happy

Shin Dong-hee (dipunlairaken 28 September 1985; umur 30 taun), utawa luwih dikenal Shindong yaiku penyanyi lan aktor kang asalé saka Koréa Kidul. Dhèwèké salah sawijining anggota boy band Super Junior.

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Shindong&oldid=834114"