Leeteuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Leeteuk
Leeteuk from acrofan.jpg
Pratélan latar wuri
Paraban Leeteuk
Saka Seoul, Koréa Kidul
Génre K-pop, Dance-pop
Mangsa akarya 2005-sapunika
Labèl SM Entertainment
Sing magepokan Super Junior
SM Town

Leeteuk (이특) ya iku leader (ketua) personil boyband super Junior saking Korea Kidul. Jeneng asline ya iku Park Jung So (박정수), nanging nama artise ya iku Leeteuk kang nduweni arti "Spesial". Jenenge diganti amarga kembar karo namane artis veteran Park Jung Soo.[1]

Leeteuk ngelakoni operasi mripat amarga kecelakaan. Sakliyane nyanyi, Leeteuk uga dadi pranata acara ana ing acara musik DJ lan program Detva (acara paling terkenal ing Korea).[2]

Profil Leeteuk[besut | besut sumber]

Profil saking Leeteuk ya iku:

  1. Asma asli: Park Jung Soo
  2. Asma artis: Leeteuk (Spesial)
  3. Damel: Penyanyi, Aktor, Pranata Acara
  4. Tanggal lair: 1 Juli 1983
  5. Papan lair: Seoul, Korea Kidul
  6. Kebangsaan: Republik Korea
  7. Dhuwur: 178 cm
  8. Gol. Gethih: A
  9. Zodiak : Cancer
  10. Pendidikan : Universitas Chung Woon
  11. Agensi : SM Entertainment
  12. Twitter : http://twitter.com/#!/special1004[2]

Acara TV Saka Leeteuk[besut | besut sumber]

Acara TV saka Leeteuk ya iku:

  1. The Women of Our Home (KBS1 2011 Cameo)
  2. All My Love (MBC, 2010-2011 Cameo)
  3. Dream High (KBS, 2011 Cameo Episode 13)
  4. All About Eve (MBC, 2000 Cameo)
  5. We Got Married (MBC, 2011) karo Kang Sora
  6. Hello Baby! - Season 4 (karo SISTAR) (KBSJoy, 2011)
  7. Super Junior Foresight (MBC, 2010-2011)
  8. Strong Heart (SBS, 2010-2011)
  9. Star King (2009-2011)[2]

Film saka Leeteuk[besut | besut sumber]

  1. Attack On The Pin-Up Boys (2007)

Awards[besut | besut sumber]

  1. Best Newcomer Award (Variety) lewat Star King dan Strong Heart (2009 )
  2. Excellence Award dalam bidang talk show lewat Strong Heart (2011).[1]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id)www.selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 08 Juni 2012)
  2. ^ a b c (id)www.koreanmaniac.com(dipuntingali tanggal 08 Juni 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leeteuk&oldid=968593"