Menyang kontèn

Kabiskopan San Fernando de Apure

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Fernando de Apure

Dioecesis Sancti Ferdinandi Apurensis
Lokasi
NagaraPhènesuwela
Provinsi grejawiCalabozo
Statistik
Amba76.500 km2 (29.537 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
415,000
352,750 (85.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké7 Juni 1954 (70 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nuestra Señora del Carmen
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopVíctor Manuel Pérez Rojas
Peta
Víctor Manuel Pérez Rojas

Kabiskopan San Fernando de Apure (Latin: Dioecesis Sancti Ferdinandi Apurensis) yaiku kabiskopan Latin suffragan ing provinsi grejawi Calabozo, Phènesuwela.

Tahta episkopal katedrale ana ing kutha San Fernando de Apure.

Pranala jaba[besut | besut sumber]