Menyang kontèn

Kabiskopan San Cristóbal ing Phènesuwela

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Cristóbal de Venezuela

Dioecesis Sancti Christophori in Venetiola
Lokasi
NagaraVenezuela
Provinsi grejawiMérida
Statistik
Amba11.000 km2 (4.247 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,500,000
1,250,000 (83.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké12 Oktober 1922 (101 taun kepungkur)
KatedralCatedral de San Cristóbal
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMario del Valle Moronta Rodríguez
Biskop AuksilierJuan Alberto Ayala Ramírez
Peta

Kabiskopan San Cristóbal de Venezuela (Latin: Dioecesis Sancti Christophori in Venetiola) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha San Cristóbal, provinsi grejawi Mérida, Phènesuwela.

Sajarah[besut | besut sumber]

Ing 12 Oktober 1922, Paus Pius XI ngadegake Kabiskopan San Cristóbal de Venezuela saka Kabiskopan Mérida.

Sumber[besut | besut sumber]