Kabiskopan Guarenas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabiskopan Guarenas

Dioecesis Guarenensis
Lokasi
Nagara Venezuela
Provinsi grejawiCaracas
Statistik
Amba5.186 km2 (2.002 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
550,895
523,857 (95.1%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké30 November 1996 (25 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nuestra Señora de Copacabana
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGustavo García Naranjo

Kabiskopan Guarenas (Latin: Guarenen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Guarenas, provinsi grejawi Caracas, Venezuela.

Sajarah[besut | besut sumber]

Ing 30 November 1996, Paus Yohanes Paulus II ngadegake Kabiskopan Guarenas saka Kabiskopan Los Teques.

Pimpinan[besut | besut sumber]

  • Gustavo García Naranjo (30 Nov 1996 – saiki)

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]