Jurangjero, Sluke, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jurangreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanSluke
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Jurangreja (panulisan sajeroning basa Indonésia: Jurangrejo) iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Sluke, Kabupatèn Rembang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]