Blimbing, Sluke, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Blimbing
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanSluke
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Blimbing iku désa ing Kacamatan Sluke, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]