Joel Mumbongo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joel Mumbongo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joel Ngebany Mumbongo[1]
Tanggal lair (1999-01-09) 9 Januari 1999 (umur 25)[2]
Papan lair Gothenburg, Swedia
Dhuwur 1.88 m (6 ft 2 in)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Accrington Stanley
(nyileh soko Burnley)
Angka 14
Karir nom
Nödinge SK
IF Warta
Lundby IF
2011–2015 Örgryte IS
2015–2017 BK Häcken
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2018 BK Häcken 0 (0)
2018 Utsiktens BK 15 (7)
2018–2019 Hellas Verona 0 (0)
2019– Burnley 4 (0)
2021–Accrington Stanley (nyileh) 5 (1)
Tim nasional
2016 Swedia U-17 3 (0)
2016–2018 Swedia U-19 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10:50, 5 September 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 January 2021

Joel Ngebany Mumbongo (lair 9 Januari 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Swedia sing main dadi Penyerang kanggo Accrington Stanley.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Full Premier League squads updated for 2019/20 season". www.bdfutbol.com. 6 February 2020. Dibukak ing 2 February 2021.
  2. a b "J. Mumbongo". Soccerway. Dibukak ing 31 January 2021.