Jodoh Wasiat Bapak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jodoh Wasiat Bapak
270px
Genre
Digawé déningTobali Putra Productions
Ditulis déningWahyu HS
ProduserCeppy Gober
Diparagakaké
Lagu pambukaSeventeen, Menemukanmu
Lagu panutupSeventeen, Menemukanmu
Negara asal Indonésia
Basa asliBahasa Indonesia
Gunggung mangsa1
Gunggung episode441 (hingga 13 Januari 2018)
Prodhuksi
ProdhuserDede Ferdinand
KapernahJakarta, Indonesia
Suwéné acara
  • 75 menit (18.15 – 19.30 WIB)
  • 75 menit (21.45 – 23.00 WIB)
ProdhuksiTobali Putra Productions
Distributor
Pambabaran
Saluran tiviANTV
Format swaraStereo
Dolby Digital 5.1
Dibabar kapisan ingSenin, 17 April 2017
Lakuné acaraSenin, 17 April 2017 – Sekarang
Kronologi
Acara sadurungéChandra Nandini
Acara sawiséJumat Ke-13
Pranala jaba
[www.tobaliproductions.com Website]

Jodoh Wasiat Bapak (biyen jenenge Jodoh Pengantar Jenazah) sinetron kang ditayangke ing ANTV. Iki sinetron diprodhuksi déning Tobali Putra Productions.[1]

Lakune Crita[besut | besut sumber]

Adam (Adly Fairuz) diteter déning pacangane, Kania (Imaz Fitria) supaya gage-gage nglamar. Nanging, Adam rangu-rangu omah-omah karo Kania amarga kahanane isih nganggur. Bapake Adam  (Deddy Sutomo) kang lagi nandang gerah lan ngrasa menawa ajale wis cedhak, njaluk supaya Adam nerusake Biro Jasa kang ngurusi mayit duweke. Adam kang wiwitane péngin kerja ing perusahaan kapeksa murungake kekarepane.[butuh sitiran]

Ora mung iku, Adam bali digawe bingung amarga bapake nyuwun menawa séda mengko, Adam ora oleh omah-omah sadurungé adhine ya iku Sista (Vinessa Inez) lan ibune  (Tessa Kaunang) kang bakal dadi randha, omah-omah dhisik. Bapake Kania (Donny Damara) lan ibune Kania  (Virnie Ismail) golèk sisik melik latar wuri saka Adam amarga Kania banget olehe tresna marang Adam kang mung tukang ngeterake mayit.[butuh sitiran]

Nalika nindakake  pakaryane,  Adam asring nemoni kadadeyan kang nyleneh. Sawetara prastawa malah dhewe uga melu.  Nalika Adam  ora bisa  ngrampungake prakara kasebut, dhèwèké ditulung déning Sista kang pranyata bisa sesambungan karo wong kang durung rampung urusane ing donya sarana ngimpi utawa langsung ketemu [2]

Rujukan[besut | besut sumber]