Jodoh Wasiat Bapak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jodoh Wasiat Bapak
270px
Genre
Digawé déning Tobali Putra Productions
Ditulis déning Wahyu HS
Produser Ceppy Gober
Diparagakaké
Lagu pambuka Seventeen, Menemukanmu
Lagu panutup Seventeen, Menemukanmu
Negara asal  Indonésia
Basa asli Bahasa Indonesia
Gunggung mangsa 1
Gunggung episode 441 (hingga 13 Januari 2018)
Prodhuksi
Prodhuser Dede Ferdinand
Kapernah Jakarta, Indonesia
Suwéné acara
  • 75 menit (18.15 – 19.30 WIB)
  • 75 menit (21.45 – 23.00 WIB)
Prodhuksi Tobali Putra Productions
Distributor
Pambabaran
Saluran tivi ANTV
Format swara Stereo
Dolby Digital 5.1
Dibabar kapisan ing Senin, 17 April 2017
Lakuné acara Senin, 17 April 2017 – Sekarang
Kronologi
Acara sadurungé Chandra Nandini
Acara sawisé Jumat Ke-13
Pranala jaba
[www.tobaliproductions.com Website]

Jodoh Wasiat Bapak (biyen jenenge Jodoh Pengantar Jenazah) sinetron kang ditayangke ing ANTV. Iki sinetron diprodhuksi déning Tobali Putra Productions.[1]

Lakune Crita[besut | besut sumber]

Adam (Adly Fairuz) diteter déning pacangane, Kania (Imaz Fitria) supaya gage-gage nglamar. Nanging, Adam rangu-rangu omah-omah karo Kania amarga kahanane isih nganggur. Bapake Adam  (Deddy Sutomo) kang lagi nandang gerah lan ngrasa menawa ajale wis cedhak, njaluk supaya Adam nerusake Biro Jasa kang ngurusi mayit duweke. Adam kang wiwitane péngin kerja ing perusahaan kapeksa murungake kekarepane.[butuh sitiran]

Ora mung iku, Adam bali digawe bingung amarga bapake nyuwun menawa séda mengko, Adam ora oleh omah-omah sadurungé adhine ya iku Sista (Vinessa Inez) lan ibune  (Tessa Kaunang) kang bakal dadi randha, omah-omah dhisik. Bapake Kania (Donny Damara) lan ibune Kania  (Virnie Ismail) golèk sisik melik latar wuri saka Adam amarga Kania banget olehe tresna marang Adam kang mung tukang ngeterake mayit.[butuh sitiran]

Nalika nindakake  pakaryane,  Adam asring nemoni kadadeyan kang nyleneh. Sawetara prastawa malah dhewe uga melu.  Nalika Adam  ora bisa  ngrampungake prakara kasebut, dhèwèké ditulung déning Sista kang pranyata bisa sesambungan karo wong kang durung rampung urusane ing donya sarana ngimpi utawa langsung ketemu [2]

Rujukan[besut | besut sumber]