Deddy Sutomo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Deddy Sutomo ya iku paraga Indonésia.[1] Lahir ing Jakarta, 26 Juni 1941.[1] Agama: Islam.[1] Pawiyatan: SMA, Kusus Jurnalistik, Lembaga Seni Surakarta, Studi Group Drama Yogyakarta.[1] Naté dadi batara guru ing Klatèn, mucal babagan prakarya.[1] Kamangka mangkono, dhèwèké uga makarya ing perusahaan swasta lan aktif kinarya deklamator lan bedhah sajak ing RRI Sala.[1] Ing Jakarta kinarya anggota Sanggar Prativi dadi paraga drama TV.[1] Nyemplung ing jagad filem kapisanan yaika ing Awan Djingga (1970). Banjur Atheis (1974), Janur Kuning (1979), Sembilan Wali (1985). [1] Main Sinetron kapisanan liwat Duren-Duren (1994). Warsa-warsa sabanjuré ya iku Selangkah Demi Selangkah (1996), Istri Pilihan (1997).[1] Kamangka dadi Dirèktur ing salah sawijining perusahaan niaga lan percétakan, dhèwèké uga naté kinaryaning kapengurusan PARFI ing wiwitané taun 80-an.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinétron[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j Suharto 1999, k. 139.


Bibliografi[besut | besut sumber]

  • Suharto, ed. (1999). Apa Siapa Orang Film Indonesia. Jakarta: Percetakan Jaya Abadi.