Ibrohim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ibrohim (lair ing Jakarta, 16 Mèi 1972 – pati ing Temanggung, Jawa Tengah, 8 Agustus 2009 ing yuswa 37 taun) iku warga nagara Indonésia lan seorang penata krmbsang sing dadi pérangan serangan teror ing Jakarta ing hotèl Ritz Carlton lan Hotèl JW Marriott.[1] Ibrohim dinyatakake tiwas sajeroning panyergapan Detasemen Khusus 88 ing Temanggung, sawisé dianakake tes DNA karo kulawarga korban.[2] Ibrohim diduga bakal nglakoni bom bunuh diri ing padunungane Présidhèn Soesilo Bambang Yudhoyono ing Cikeas, Bogor.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]