Happy Feet Two

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Happy Feet Two nggih punika sesirah filem animasi komputer 3D saking Amérika Sérikat taun 2011. Filem punika kadamel minangka kalajengan saking filem sadèrèngipun, Happy Feet. Filem punika kaarahaken déning George Miller. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka juru damel, sesarengan Bill Miller lan Doug Mitchell. Skénariyo kaserat sesarengan déning George Miller, Gary Eck, Warren Coleman, lan Paul Livingston. Para panyulih suwanten ingkang kadhapuk antawisipun Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Brad Pitt, Matt Damon, lan Pink. Happy Feet Two kababar déning Warner Bros. Pictures ing surya 18 November 2011. Wonten Indonesia, ugi dipunsulih wonten abasa Indonesia lan kagiyaraken wonten stasiyun RCTI, Global TV lan HBO Asia.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kaufman, Amy (November 17, 2011). "Movie Projector: 'Breaking Dawn' to suck life out of 'Happy Feet'". Los Angeles Times (Tribune Company). Dijupuk November 17, 2011. 
  2. "Happy Feet Two". Box Office Mojo. Retrieved March 10, 2012.
  3. "Another New Character". Trailers.Apple.com. Dijupuk June 14, 2011. 
  4. "Sofia Vegara's role in Happy Feet Two revealed". News.com.au. June 4, 2011. Dijupuk June 14, 2011. 
  5. "Hugo Weaving's confirmed". CineMovie.tv. Dijupuk June 17, 2011. 
  6. a b "Happy Feet 2's first look at Pitt, Damon". RTE Ten. September 30, 2011. Dijupuk October 13, 2011. 
  7. "More Cast". HappyFeetTwo.WarnerBros.com. Dijupuk June 15, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]