Happy Feet Two

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Happy Feet Two
Gambar:Happy Feet Two Poster.jpg
Poster Promosi
Disutradarani George Miller
Diprodhuseri George Miller
Bill Miller
Doug Mitchell
Ditulis déning George Miller
Gary Eck
Warren Coleman
Paul Livingston
Dibintangi Elijah Wood
Robin Williams
Hank Azaria
Brad Pitt
Matt Damon
Pink
Sofía Vergara
Common
Hugo Weaving
Richard Carter
Magda Szubanski
Anthony LaPaglia
Dimusiki John Powell
Pink
Sinématografi David Dulac
David Peers
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Warner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • Novèmber 18, 2011 (2011-11-18) (North America)
  • Dhésèmber 26, 2011 (2011-12-26) (Australia)
Suwéné
100 Menit
Nagara Australia
Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $135 million[1]
Kalarisan $150,406,466[2]

Happy Feet Two nggih punika sesirah filem animasi komputer 3D saking Amérika Sérikat taun 2011. Filem punika kadamel minangka kalajengan saking filem sadèrèngipun, Happy Feet. Filem punika kaarahaken déning George Miller. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka juru damel, sesarengan Bill Miller lan Doug Mitchell. Skénariyo kaserat sesarengan déning George Miller, Gary Eck, Warren Coleman, lan Paul Livingston. Para panyulih suwanten ingkang kadhapuk antawisipun Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Brad Pitt, Matt Damon, lan Pink. Happy Feet Two kababar déning Warner Bros. Pictures ing surya 18 November 2011. Wonten Indonesia, ugi dipunsulih wonten abasa Indonesia lan kagiyaraken wonten stasiyun RCTI, Global TV lan HBO Asia.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kaufman, Amy (November 17, 2011). "Movie Projector: 'Breaking Dawn' to suck life out of 'Happy Feet'". Los Angeles Times (Tribune Company). Dijupuk November 17, 2011. 
  2. "Happy Feet Two". Box Office Mojo. Retrieved March 10, 2012.
  3. "Another New Character". Trailers.Apple.com. Dijupuk June 14, 2011. 
  4. "Sofia Vegara's role in Happy Feet Two revealed". News.com.au. June 4, 2011. Dijupuk June 14, 2011. 
  5. "Hugo Weaving's confirmed". CineMovie.tv. Dijupuk June 17, 2011. 
  6. a b "Happy Feet 2's first look at Pitt, Damon". RTE Ten. September 30, 2011. Dijupuk October 13, 2011. 
  7. "More Cast". HappyFeetTwo.WarnerBros.com. Dijupuk June 15, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]