Matt Damon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Matt Damon (2015)

Matt Damon (lair tanggal 8 Oktober 1970) iku siji aktor Amérikah Sarékat. Saliyané iku dhèwèké uga produser filem, filantropis lan panulis skénario. Matt Damon iku misuwur déné olèhé maragakaké Jason Bourne ing sawatara filem-filemé (2002-16), minangka siji wong apus-apus ing Ocean's Trilogy (2001-07) lan uga minangka Paul Safranek ing Downsizing.