Downsizing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Downsizing iku sawijining filem sains fiksi ngèlmiah Amérikah Sarékat weton taun 2017. Filem iki prakara wong lan makluk urip liyané sing bisa digawé cilik. Menawa wong iki cilik, mengko bakal luwih sithik moroti lingkungan urip. Filem iki dibintangi déning Matt Damon.