Carlos Alazraqui

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alazraqui, 2005

Carlos Jaime Alazraqui (lair ing Amerika Serikat, 20 Juli 1962; umur 52 taun) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlos_Alazraqui&oldid=873957"