Carlos Alazraqui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alazraqui, 2005

Carlos Jaime Alazraqui (lair ing Amerika Serikat, 20 Juli 1962; umur 54 taun) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlos_Alazraqui&oldid=1087103"