Lombardo Boyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lombardo Boyar (lair ing Amerika Serikat, 1 Dhésèmber 1973; umur 42 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lombardo_Boyar&oldid=1106917"