Lombardo Boyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lombardo Boyar (lair ing Amérikah Sarékat, 1 Dhésèmber 1973; umur 46 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]