Lombardo Boyar

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Lombardo Boyar (lair ing Amerika Serikat, 1 Desember 1973; umur 42 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lombardo_Boyar&oldid=964257"