Gylfi Sigurðsson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gylfi Sigurðsson
Gylfi-Sigurdsson.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gylfi Þór Sigurðsson
Tanggal lair (1989-09-08) 8 Sèptèmber 1989 (umur 27)
Papan lair Hafnarfjörður, Islandia
Dhuwur 186 m (610 ft 2.8 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka --
Karir nom
2002 FH
2003–2005 Breiðablik
2005–2008 Reading
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2010 Reading 42 (18)
2008 Shrewsbury Town (silihan) 5 (1)
2009 Crewe Alexandra (silihan) 15 (3)
2010– 1899 Hoffenheim 36 (9)
2012 Swansea City (silihan) 18 (7)
2012– Tottenham Hotspur 0 (0)
Tim nasioanl
2005 Islandia U-17 3 (2)
2006 Islandia U-18 3 (1)
2006–2007 Islandia U-19 12 (7)
2007–2011 Islandia U-21 14 (6)
2010– Islandia 7 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:57, 13 Mei 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Februari 2012

Gylfi Þór Sigurðsson (lair ing Hafnarfjörður, Islandia, 8 Sèptèmber 1989; umur 27 taun) ya iku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganagaraané Islandia sing main ing posisi gelandang kanggo klub Tottenham Hotspur.

Gylfi sadurungé naté main kanggo Reading, Shrewsbury Town, Crewe Alexandra, 1899 Hoffenheim, lan Swansea City. Panjenengané gabung karo Swansea City kanthi status pemain silihan saka Hoffenheim tanggal 1 Januari 2012.[1] Tanggal 28 Mei 2012, Swansea City lan Hoffenheim éntuk kesepakatan kanggo transfer Gylfi dadi pemain permanèn Swansea City kanthi biaya £6,8 yuta, lan gari nunggu pemeriksaan medis pemain sing nduwé sangkutan.[2] Ananging, amarga pindahe manajer Swansea wektu iku Brendan Rodgers ing Liverpool, kesepakatan kasebut batal. Lewat situs web resmi, Tottenham ngumumaké manawa Gylfi wes gabung karo Tottenham tanggal 4 Juli 2012.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ (Basa Finlandia) "Gylfi Þór til Swansea City". mbl. 2012-01-01. Dijupuk 2012-01-01. 
  2. ^ "Swans agree terms with Gylfi". 28 May 2012 (Swansea City AFC). 
  3. ^ "Sigurdsson To Join Club". tottenhamhotspur.com. Dijupuk 4 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]