Gylfi Sigurðsson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gylfi Sigurðsson
Gylfi-Sigurdsson.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Gylfi Þór Sigurðsson
Tanggal lair (1989-09-08) 8 Sèptèmber 1989 (age 26)
Papan lair Hafnarfjörður, Islandia
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Tottenham Hotspur
Nomer --
Karir remaja
2002 FH
2003–2005 Breiðablik
2005–2008 Reading
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2008–2010 Reading 42 (18)
2008 Shrewsbury Town (silihan) 5 (1)
2009 Crewe Alexandra (silihan) 15 (3)
2010– 1899 Hoffenheim 36 (9)
2012 Swansea City (silihan) 18 (7)
2012– Tottenham Hotspur 0 (0)
Tim nasional
2005 Islandia U-17 3 (2)
2006 Islandia U-18 3 (1)
2006–2007 Islandia U-19 12 (7)
2007–2011 Islandia U-21 14 (6)
2010– Islandia 7 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 15:57, 13 Mei 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 29 Februari 2012


Gylfi Þór Sigurðsson (lair ing Hafnarfjörður, Islandia, 8 September 1989; umur 26 taun) ya iku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganagaraané Islandia sing main ing posisi gelandang kanggo klub Tottenham Hotspur.

Gylfi sadurungé naté main kanggo Reading, Shrewsbury Town, Crewe Alexandra, 1899 Hoffenheim, lan Swansea City. Panjenengané gabung karo Swansea City kanthi status pemain silihan saka Hoffenheim tanggal 1 Januari 2012.[1] Tanggal 28 Mei 2012, Swansea City lan Hoffenheim éntuk kesepakatan kanggo transfer Gylfi dadi pemain permanèn Swansea City kanthi biaya £6,8 yuta, lan gari nunggu pemeriksaan medis pemain sing nduwé sangkutan.[2] Ananging, amarga pindahe manajer Swansea wektu iku Brendan Rodgers ing Liverpool, kesepakatan kasebut batal. Lewat situs web resmi, Tottenham ngumumaké manawa Gylfi wes gabung karo Tottenham tanggal 4 Juli 2012.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ (Basa Finlandia) "Gylfi Þór til Swansea City". mbl. 2012-01-01. Retrieved 2012-01-01. 
  2. ^ "Swans agree terms with Gylfi". 28 May 2012 (Swansea City AFC). 
  3. ^ "Sigurdsson To Join Club". tottenhamhotspur.com. Retrieved 4 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]