Gedhangdawa, Jepon, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhangdawa
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanJepon
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gedhangdawa (cara Indonésia: Gedangdowo) iku désa ing Kacamatan Jepon, Kabupatèn Blora.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]