Blungun, Jepon, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Blungun
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanJepon
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Blungun iku désa ing Kacamatan Jepon, Kabupatèn Blora Jawa Tengah Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]