Gary O'Neil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gary O'Neil
Gary O'Neil 2009.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gary Paul O'Neil
Dhuwur 173 m (567 ft 7.0 in) [1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 32
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2007 Portsmouth 174 (16)
2003 Walsall (silihan) 7 (0)
2004 Cardiff City (silihan) 9 (1)
2007–2011 Middlesbrough 109 (8)
2011– West Ham United 24 (2)
Tim nasioanl
2003–2004 Inggris U-21 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:10, 29 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:00, 30 Juni 2011 (UTC)

Gary Paul O'Neil (lair ing Beckenham, 18 Mèi 1983; umur 33 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang.

O'Neil miwiti karir senioré ing klub Portsmouth sempet disilihaké ing Walsall lan Cardiff City sadurungé pindah ing Middlesbrough tekan taun 2011 gabung karo West Ham United.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 5 April 2011. 
  2. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. k. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  3. ^ "Hammers sign O'Neil". whufc.com. 2011-01-24. Dijupuk 2011-01-25. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gary_O%27Neil&oldid=1086737"