Gary O'Neil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gary O'Neil
Gary O'Neil 2009.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Gary Paul O'Neil
Tanggal lair (1983-05-18) 18 Mèi 1983 (age 33)
Papan lair Beckenham, Inggris[1]
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in) [2]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 32
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1999–2007 Portsmouth 174 (16)
2003 Walsall (silihan) 7 (0)
2004 Cardiff City (silihan) 9 (1)
2007–2011 Middlesbrough 109 (8)
2011– West Ham United 24 (2)
Tim nasional
2003–2004 Inggris U-21 9 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 05:10, 29 April 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 21:00, 30 Juni 2011 (UTC)


Gary Paul O'Neil (lair ing Beckenham, 18 Mei 1983; umur 33 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi gelandang.

O'Neil miwiti karir senioré ing klub Portsmouth sempet disilihaké ing Walsall lan Cardiff City sadurungé pindah ing Middlesbrough tekan taun 2011 gabung karo West Ham United.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. p. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  2. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Retrieved 5 April 2011. 
  3. ^ "Hammers sign O'Neil". whufc.com. 2011-01-24. Retrieved 2011-01-25. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gary_O%27Neil&oldid=1033559"