Francis Bacon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Francis Bacon
Gambar Francis Bacon, dèning John Vanderbank (ca. 1731).
Jeneng pepak Francis Bacon
Lair (1561-01-22)22 Januari 1561
Strand, London, Inggris
Pati 9 April 1626(1626-04-09) (umur 65)
Highgate, London, Inggris
Wilayah Filosofi Barat
Pendhidhikan Filosofi Renaisans, Empirisme
Tapak asma

Sir Francis Bacon, Viscount St Alban kapisan (lair 22 Januari 1561, tilar donya 9 April 1626) iku sawijining filsuf, negarawan lan panulis Inggris.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Francis Bacon ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Francis_Bacon&oldid=935192"