Francis Bacon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Francis Bacon
Francis Bacon, Viscount St Alban from NPG (2).jpg
Gambar Francis Bacon, dèning John Vanderbank (ca. 1731).
Lair (1561-01-22)22 Januari 1561
Strand, London, Inggris
Pati 9 April 1626(1626-04-09) (umur 65)
Highgate, London, Inggris
Almamater Universitas Cambridge
Tlatah Filosofi Barat
Aliran Filosofi Renaisans, Empirisme
Tandha tangan
Francis Bacon Signature.svg

Sir Francis Bacon, Viscount St Alban kapisan (lair 22 Januari 1561, tilar donya 9 April 1626) iku sawijining filsuf, negarawan lan panulis Inggris.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Francis_Bacon&oldid=1087006"