Francis Bacon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Francis Bacon

Gambar Francis Bacon, dèning John Vanderbank (ca. 1731).
Jeneng pepak Francis Bacon
Lair 22 Januari 1561
Strand, London, Inggris
Pati 9 April 1626 (umur 65)
Highgate, London, Inggris
Wilayah Filosofi Barat
Pendhidhikan Filosofi Renaisans, Empirisme
Tapak asma

Sir Francis Bacon, Viscount St Alban kapisan (lair 22 Januari 1561, tilar donya 9 April 1626) iku sawijining filsuf, negarawan lan panulis Inggris.

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]


Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Francis Bacon ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Francis_Bacon&oldid=935192"