Dronaparwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kitab Dronaparwa boten wonten ing Tanah Jawi. Kitab punika kitab kaping pitu Mahabharata. Wonten mriki dipuncariyosaken prakawis sédanipun bagawan Drona ing perang Bratayuda (Bharatayuddha). Piyambakipun dipundorani antawis sanès Yudisthira punapa putranipun Aswatama sampun palastra punapa boten.


 
Wiracarita Mahābhārata
Para Pandawa Lima

Daftar Kitab: | Adiparwa | Sabhaparwa | Wanaparwa | Wirataparwa | Udyogaparwa | Bhismaparwa | Dronaparwa | Karnaparwa | Salyaparwa | Sauptikaparwa | Striparwa | Santiparwa | Anusasanaparwa | Aswamedikaparwa | Asramawasikaparwa | Mosalaparwa | Prasthanikaparwa | Swargarohanaparwa |
Paraga wigati: Pandhawa | Korawa |
Artikel kagandhèng: Astadasaparwa | Bhagawad Gita | Bharatayuddha |