Udyogaparwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing Udyogaparwa, buku kaping gangsal Mahabharata, sang Kresna gadhah lakon dados duta kenggé nengahi konflik antawis para Korawa kaliyan para Pandhawa. Anging boten saged siyos sadyanipun, lajeng piyambakipun ngantos triwikrama mèh ngrisak donya.

Wusananipun bakal wonten perang Bratayuda (Bharatayuddha).


 
Wiracarita Mahābhārata
Para Pandawa Lima

Daftar Kitab: | Adiparwa | Sabhaparwa | Wanaparwa | Wirataparwa | Udyogaparwa | Bhismaparwa | Dronaparwa | Karnaparwa | Salyaparwa | Sauptikaparwa | Striparwa | Santiparwa | Anusasanaparwa | Aswamedikaparwa | Asramawasikaparwa | Mosalaparwa | Prasthanikaparwa | Swargarohanaparwa |
Paraga wigati: Pandhawa | Korawa |
Artikel kagandhèng: Astadasaparwa | Bhagawad Gita | Bharatayuddha |