Dépok, Sléman

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Peta Laladan Kacamatan Depok, Sleman
Depok
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Sleman

Depok iku kacamatan ing kabupatèn Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia.

Sajarah[besut | besut sumber]

Nami Depok kapethik saking tembung padepokan amargi jaman kapengker kathah padepokan kangge ngangsu kawruh para santri. Dadosipun dipun namani Depok saking tembung Padepokan.[1]

Désa-désa[besut | besut sumber]

Watesan[besut | besut sumber]

  • Ler  : Kacamatan Ngaglik Kabupatèn Sleman[1]
  • Wetan : Kacamatan Kalasan Kabupatèn Sleman[1]
  • Kidul : Kacamatan Gondokusuman Kota Yogyakarta & Kacamatan Banguntapan Kabupatèn Bantul[1]
  • Kilen : Kacamatan Mlati Kabupatèn Sleman[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e (id)[1](dipunundhuh tanggal 28 Mei 2012)

Pranala jaba[besut | besut sumber]


 

Dépok, Kabupatèn Sléman, Dhaérah Istiméwa Yogyakarta

Désa/Kelurahan: Caturtunggal | Maguwaharja | Condhongcatur

Cithakan:Daerah Istimewa Yogyakarta

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dépok,_Sléman&oldid=1045705"