Dépok, Sléman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Peta Laladan Kacamatan Depok, Sleman
Depok
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kabupatèn Sleman

Depok iku kacamatan ing kabupatèn Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia.

Sajarah[sunting | besut sumber]

Nami Depok kapethik saking tembung padepokan amargi jaman kapengker kathah padepokan kangge ngangsu kawruh para santri. Dadosipun dipun namani Depok saking tembung Padepokan.[1]

Désa-désa[sunting | besut sumber]

Watesan[sunting | besut sumber]

  • Ler  : Kacamatan Ngaglik Kabupatèn Sleman[1]
  • Wetan : Kacamatan Kalasan Kabupatèn Sleman[1]
  • Kidul : Kacamatan Gondokusuman Kota Yogyakarta & Kacamatan Banguntapan Kabupatèn Bantul[1]
  • Kilen : Kacamatan Mlati Kabupatèn Sleman[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ a b c d e (id)[1](dipunundhuh tanggal 28 Mei 2012)

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


 

Dépok, Kabupatèn Sléman, Dhaérah Istiméwa Yogyakarta

Désa/Kelurahan: Caturtunggal | Maguwaharja | Condhongcatur

Cithakan:Daerah Istimewa Yogyakarta

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dépok,_Sléman&oldid=1045705"