Menyang kontèn

Condhongcatur, Dhépok, Sléman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Condhongcatur
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCondongcatur
Condhongcatur kapernah ing Kabupatèn Sléman
Condhongcatur
Condhongcatur
Condhongcatur kapernah ing Ngayogyakarta
Condhongcatur
Condhongcatur
Condhongcatur kapernah ing Indonesia
Condhongcatur
Condhongcatur
Koordhinat: 7°45′26″S 110°24′28″E / 7.75728°S 110.40787°E / -7.75728; 110.40787Koordhinat: 7°45′26″S 110°24′28″E / 7.75728°S 110.40787°E / -7.75728; 110.40787
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
KacamatanDhépok
Kodhe laladan
administrasi
34.04.07.2003

Condhongcatur iku désa ing Kacamatan Dhépok, Kabupatèn Sléman, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.