Banja Luka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Geréja Ortodoks Banja Luka
Lublana9.jpg

Banja Luka (Sirilik: Бања Лука) iku sawijining kutha kang dumunung ing sisih lor Bosnia-Herzegovina. Kutha iki minangka kutha paling gedhé kaloro ing nagara iku. Kutha iki minangka kutha krajan de facto Republika Srpska. Kutha iki nduwèni padunung cacahé 210.000 jiwa (2006) lan jembar wewengkon 15 km².

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Banja_Luka&oldid=976237"