Menyang kontèn

Baloreja, Banarawa, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Baloreja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanBanarawa
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Baloreja (cara Indonésia: Balorejo) iku désa ing Kacamatan Banarawa, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]