Menyang kontèn

Banarawa, Banarawa, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Banarawa (cara Indonésia: Bonorowo) iku désa ing Kacamatan Banarawa, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]