Aru Kidul, Kapuloan Aru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Aru Kidul, Kapuloan Aru
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kapuloan Aru {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Aru Selatan iku kecamatan ing Kabupatèn Kapuloan Aru Provinsi Maluku.

Kabupatèn Kapuloan Aru, Maluku

Kecamatan: Pulo-Pulo Aru | Pulo-Pulo Aru Kidul | Pulo-Pulo Aru Tengah

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Kapuloan Aru