Arjasari, Adimulya, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arjasari
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanAdimulya
Pamaréntahan
 • Lurah désaMursidi
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Arjasari iku désa ing Kacamatan Adimulya (Adimulyo), Kabupatèn Kebumèn (Kebumen), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1] Désa iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Sidomukti, Pekuwon
ing sisih kidul karo: Caruban
ing sisih kulon karo: Jatimulyo
ing sisih wétan karo: Meles

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]